ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση το 4χρονο αγοράκι

Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο με ελικόπτερο

Με ελικόπτερο της αστυνομίας μεταφέρθηκε απόψε από το νοσοκομείο Πάφου στο Μακάρειο νοσοκομείο στη Λευκωσία τετράχρονο αγοράκι από την Ρωσία, που κινδύνευσε να πνιγεί όταν έπεσε σε πισίνα έπαυλης στο χωριό Περιστερώνα όπου παραθερίζουν οι γονείς του.

Σύμφωνα με την αστυνομία το αγοράκι διέλαθε της προσοχής των γονιών του που ήταν εκτός της πισίνας εκείνη την στιγμή και έπεσε στο νερό. Ανασύρθηκε από το νερό όπου του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες .

Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς και στην συνέχεια στο νοσοκομείο Πάφου.

Υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και στην συνέχεια στήθηκε αερογέφυρα για την έγκαιρη μεταφορά του στο Μακάρειο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται από τους θεράποντες ιατρούς ως πολύ σοβαρή.

Νωρίτερα:

Tο τετράχρονο αγοράκι σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, θα μεταφερθεί εσπευσμένα με ελικόπτερο στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Νωρίτερα:

Δίχρονο αγοράκι κινδύνευσε να πνιγεί όταν έπεσε σε πισίνα έπαυλης στο χωριό Περιστερώνα όπου παραθερίζουν οι γονείς του.

Πρόκειται για οικογένεια Ρώσων . Σύμφωνα με την αστυνομία το αγοράκι διέλαθε της προσοχής των γονιών του που ήταν εκτός της πισίνας εκείνη την στιγμή και έπεσε στο νερό.

Ανασύρθηκε από το νερό όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες . Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς και στην συνέχεια στο νοσοκομείο Πάφου.

Όχημα της αστυνομίας βρισκόταν συνεχώς μπροστά από το ασθενοφόρο προκειμένου να το διευκολύνει να φτάσει όσον το δυνατόν πιο γρήγορα στο νοσοκομείο Πάφου.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Πάφου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σώσουν το αγοράκι, ενώ οι γονείς του παρακολουθούσαν με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους κάθε ενέργεια των διασωστών και των γιατρών.
Υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

Περισσότερα σε λίγο...

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση