ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοβαρός τραυματισμός 6χρονου στο κεφάλι - Τον παρέσυρε όχημα

Η κατάσταση της υγείας του να θεωρείται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου

Ανακοινώσεις

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χθες (26/07) το βράδυ, παιδί έξι ετών τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ πεζό διασταύρωνε δρόμο στη Λεμεσό, όπου και χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Το παιδί νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 19:20 το βράδυ της Τετάρτης, ενώ το 6χρονο αγόρι πεζό διασταύρωνε δρόμο στην περιοχή Νεάπολη, στη Λεμεσό, εξωτερικά της κατοικίας όπου διαμένει, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 39 ετών.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε το εξάχρονο παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις. Από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο 6χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

Το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση