ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοβαρή καταγγελία εκπαιδευτικού: Μαθητής έστειλε στο νοσοκομείο καθηγήτρια (Vid)

Χρειάστηκε να απουσιάσει για μήνες η εκπαιδευτικός

Σε μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προέβη επωνύμως και από αέρος, καθηγήτρια, σε σχέση με περιστατικό που συνέβη σε Γυμνάσιο της επαρχίας Λευκωσίας.

Η Ίρις Ταλιαδώρου, μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», διευκρίνισε ότι το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάρτιο, με την καθηγήτρια-θύμα της επίθεσης του μαθητή να επισκέπτεται άμεσα τις Πρώτες Βοήθειες και στην συνέχεια να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η κ. Ταλιαδώρου υπογράμμισε, επίσης, ότι η συνάδελφός της χρειάστηκε να λείπει για μήνες από το σχολείο.

Παράλληλα, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι εκ μέρους των καθηγητών του σχολείου δεν ζητήθηκε η οποιαδήποτε ενέργεια κατά του μαθητή, ως εκδίκηση. Ανώτερος λειτουργός του Υπουργείου Παιδείας, ωστόσο, πρότεινε στους καθηγητές να γίνει αποκοπή μέρους του μισθού τους, ώστε να εξασφαλιστεί συνοδός για τον μαθητή.

Τέλος, η κ. Ταλιαδώρου κατήγγειλε και το γεγονός ότι ο μαθητής είχε προβεί σε ανάλογη πράξη εναντίον εκπαιδευτικού σε άλλο σχολείο, αλλά προτίμησαν να «λύσουν» το πρόβλημα μεταθέτοντάς το, μετακινώντας δηλαδή τον μαθητή στο σχολείο, όπου βιαιοπράγησε κατά της καθηγήτριας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X