ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Μαρίνο - Η παράκληση της οικογένειας

Το τροχαίο που σκόρπισε θλίψη

Σήμερα φίλοι και συγγενείς θα «πουν» το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Μαρίνο Κωνσταντίνου που έφυγε από την ζωή την Κυριακή (11/02) μαζί με τον φίλο του Νικόλα Πέρικο, 24 ετών όταν ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα στην Λεμεσό. Η κηδεία θα γίνει σήμερα (13/02) στις 2 στον ιερό ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λεμεσού.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου 20χρονου παρακαλεί όσους θα παραστούν στην κηδεία όπως αντί στεφάνων να κάνουν εισφορές στον σύνδεσμο «Ένα όνειρο μια ευχή».

Να σημειώσουμε ότι το δυστύχημα συνέβη γύρω στη 1:40π.μ στην οδό Ομονοίας στη Λεμεσό, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν οι δύο νεαροί, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να συρθεί στο έδαφος. Ακολούθως προσέκρουσε διαδοχικά σε πάσσαλο φωτισμού και σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε. 

Για ακόμη μια φορά δύο νέοι άνθρωποι χάθηκαν άδικα σε τροχαίο δυστύχημα βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες αλλά και τους φίλους τους. Κάτι πρέπει να αλλάξει επιτέλους στην Κύπρο αφού τα θανατηφόρα τροχαία έχουν εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά προβλήματα του τόπου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση