ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ραγίζει καρδιές η Θέα Χριστοδουλίδου - «Ούτε ο θάνατος μπορεί να μας κρατήσει»

Ο Εύρος ήταν εκεί λίγο μετά αφότου αποχαιρέτησε ένα νέο παλικάρι που αφήνει πίσω του μια γυναίκα έγκυο

Ηθοποιός σημαίνει φως…

Λένε πως πάντα μια κατάσταση έχει δυο όψεις, κάπως έτσι είναι και η περίπτωση ενός ηθοποιού. Φως και σκοτάδι.

Ένας άνθρωπος που επιλέγει να ασχοληθεί με την υποκριτική δεν έχει περιθώρια ή μάλλον καλύτερα δεν έχει επιλογές για προσωπικές καταστάσεις, είτε αυτές έχουν να κάνουν με χαρά είτε με πόνο.

Πώς να θρηνήσεις όταν μια ομάδα σε περιμένει για γύρισμα ή για παράσταση και πώς να λυγίσεις όταν η αυλαία θα ανοίξει και ο κόσμος περιμένει να σε δει, χωρίς να ξέρει πως νιώθεις, τι περνάς…

Η ανάρτηση της αγαπημένης ηθοποιού, Θέας Χριστοδουλίδου, στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ραγίζει καρδιές.

Πολλές είναι οι λέξεις που θα μπορούσαν να γραφτούν μα θα μοιάζουν φαμφάρες εντυπωσιασμού. Η ουσία είναι στα απλά και τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής έρχονται κάπως έτσι!

Δείτε την ανάρτηση της και μέσα από αυτή ο καθένας μας ας κρατήσει και κάτι, ότι αυτός έχει ανάγκη!

«ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ....

Θυμάμαι κάποτε τον καθηγητή μας τον κύριο Παπακωνσταντίνου, να μπαίνει στη τάξη και να μας λέει πως, μακριά από αυτή τη δουλειά που επιλέξαμε να κάνουμε....ούτε ο θάνατος μπορεί να μας κρατήσει...παρεκτός και αν είναι ο" δικός "μας...έθαβε το απόγευμα τον δίδυμο αδελφό του και το βράδυ έπαιζε σε παράσταση του Εθνικού...δύσκολο να το καταλάβω τότε και να το δεχτώ...όχι πώς τώρα εξακολουθώ να μην το βλέπω απάνθρωπο...πολλές όμως ήταν οι φορές που είδα συναδέλφους μου να είναι ..ΕΚΕΙ.. ώρες μόλις μετά.. που αποχαιρετούσαν κοντινούς τους ανθρώπους ...γιατί ετούτο το επάγγελμα...το ευτελές ίσως για πολλούς ενίοτε δεν επιτρέπει να είσαι άνθρωπος...
Ο Εύρος λοιπόν ήταν... ΕΚΕΙ....μερικά μόλις εικοσιτετράωρα που αποχαιρέτησε τον γαμπρό του... ένα νέο παλληκάρι που αφήνει πίσω του μια γυναίκα έγκυο...ήταν ΕΚΕΙ...ήσυχος και αθόρυβος όπως πάντα...ήταν ΕΚΕΙ για να διπλώσει τα φτερά της η Πεταλούδα και να πάψει να πετά....για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα μιας σειράς...υπάρχει σ αυτή τη δουλειά χρόνος να θρηνήσεις.....;
Κύπριε λεβέντη ...της μάνας σου και δικέ μας... ακόμα και όταν σου αφήσουν χρόνο ...μην κοιτάξεις κάτω στο χώμα που τον βάλατε...κράτα σφιχτά το χέρι τής αδελφής σου και κοίτα ψηλά....εκεί στα γαλανά πλάτη του ουρανού είναι.. ΕΚΕΙ και σας χαμογελά…»

Ακόμα πιο συγκινητική ήταν και η απάντηση του Εύρου:

«Θέα μου ότι και να πω για εσένα είναι λίγο όπως και για τους υπόλοιπους συντελεστές της ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ μας. Τις τελευταίες αυτές δύσκολες μου μέρες με στηρίξατε όλοι και με συμπονήσατε . Κατάλαβα ότι έχω και 2η οικογένεια που δεν είναι άλλη από την οικογένεια της πεταλούδας μας. Ευχαριστώ που μου δώσατε εμπιστοσύνη από την αρχή. Και ευχαριστώ ειλικρινά για την στήριξη σας αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ Θέα μου . Σας ευχαριστώ όλους και σας αγαπώ».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση