ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει η σύζυγος του αστυνομικού: «Μας άφησες μόνους»

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του

24news team

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Πέτρου Ελευθερίου, του αστυνομικού που ε΄χασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος το βράδυ της Παρασκευής (22/9).

Το θανατηφόρο σημειώθηκε όταν πρόσωπο εντοπίστηκε να κινείται πεζό στον αυτοκινητόδρομο, με τον αστυφύλακα Πέτρο Ελευθερίου να σταθμεύει το περιπολικό στη λωρίδα ασφαλείας και στην προσπάθειά του να το απομακρύνει εκτός του δρόμου, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, να παρασυρθούν και οι δύο από διερχόμενο όχημα με οδηγό 45χρονο. 

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του

Με λόγια αγάπης αλλά και απέραντη θλίψη αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της, η σύζυγός του, γράφοντας: 

Έφυγες αγάπη μου και μας άφησες μόνους. Εμένα, τον Ξενοφών σου και την Γεωργία σου. Καλό παράδεισο και ο Θεός αναπαύσει την ψυχή σου!! Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω τον χαμό σου. Ολα τα περίμενα αλλα όχι αυτό. Νομίζω ότι θα ξυπνήσω απο τον εφιάλτη και θα σε δω να έρχεσαι σπίτι μας. Ολοι είναι εδω !! Η οικογένεια σου, οι κουμπαροι σου, οι φίλοι σου, οι συνάδελφοι σου, μα λείπεις εσύ!! Παντα ταγμένος στο καθήκον, πρώτα αστυνομικός και μετα ολα τα αλλα!! Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα! Η μεγάλη έννοια σου τα μωρά μας!! Θα είμαι πάντα δίπλα τους όπως και εσύ από εκεί ψηλά!

Η κηδεία του αδικοχαμένου αστυνομικού Πέτρου Ελευθερίου θα τελεστή τη Δευτέρα 25/9, στις 15:00 το απόγευμα στον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ορόκληνη, της επαρχίας Λάρνακας. Τον επικήδειο θα αναγνώσει ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στυλιανός Παπαθεοδώρου. Ο αδικοχαμένος αστυνομικός καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 15 και 13 χρονών.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση