ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πυροβολισμοί στη Χλώρακα - Αυτοκίνητο πολυτελείας ο στόχος

Η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή και μέλη του ΤΑΕ Πάφου σε επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι πυροβολήθηκε το εν λόγω όχημα με κυνηγετικό όπλο

Υπόθεση πυροβολισμού σε κατοικημένη περιοχή και κακόβουλη ζημιάς σε πολυτελείας όχημα ύψους 300 ευρώ στη Χλώρακα, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ενημερώθηκε η Αστυνομία Πάφου από έναν 23χρονο φρουρό ασφαλείας κάτοικο Χλώρακας, ότι ενώ πήγε να ξεκινήσει το αυτοκίνητο για να αναχωρήσει από την κατοικία του, διαπίστωσε ότι είχε υποστεί ζημιές το πισινό φανάρι και το καθρεφτάκι στην πόρτα του οδηγού.

Η Αστυνομία απέκλεισε τη σκηνή και μέλη του ΤΑΕ Πάφου σε επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι πυροβολήθηκε το εν λόγω όχημα με κυνηγετικό όπλο.

Από μαρτυρίες που συγκέντρωσε η η Αστυνομία από την γύρω περιοχή, διαπιστώθηκε ότι το αδίκημα διαπράχθηκε στις 05:30 με 06:00 το πρωί. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, ακούστηκε ένας πυροβολισμός αλλά δεν δόθηκε σημασία.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση