ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στην Πάφο: Προσπάθησε να ξεφύγει από τις φλόγες αλλά δεν τα κατάφερε

Η πυρκαγιά ξέσπασε από θερμάστρα πετρελαίου

Δημήτρης Λουκά

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε οικία στην Πάφο, στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου. Πολίτης ενημέρωσε στις 09:00 το πρωί την Αστυνομία, ότι γυναίκα που βρισκόταν στην περιοχή (πιθανόν, η οικιακή βοηθός), καλούσε αγωνιωδώς σε βοήθεια, ενώ από το σπίτι φαινόταν καπνός.


Κακοκαιρία τέλος, καλοκαιρία εν όψει


Σύμφωνα με την Αστυνομία, έσπευσαν αμέσως μέλη της δύναμης, καθώς και της Πυροσβεστικής, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Στην οικία εντοπίστηκε νεκρή η 86χρονη ένοικος, η οποία υπέστη εγκαύματα.


Μεγάλη άσκηση με πυρά και κινητοποίηση Αστυνομίας και ΜΜΑΔ


Η πυρκαγιά στην οικία της άτυχης ηλικιωμένης, σύμφωνα με τον εκρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής, προκλήθηκε από αναμμένη θερμάστρα πετρελαίου η οποία ακτινοβολούσε στο κρεβάτι, τα υφάσματα του οποίου αναφλέγησαν.

Σε δηλώσεις ο εκπροσώπος τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέας Κεττής στο 24NEWS είπε ότι, ο θάνατος της άτυχης ηλικιωμένης εκ πρώτης όψεως φαίνεται να προήλθε από εισπνοή θερμών αερίων και καπνών που αναπτύχθηκαν στο σπίτι. Η 86χρονη προσπάθησε να διαφύγει από τις φλόγες αλλά εξαιτίας κινητών προβλημάτων που αντιμετώπιζε δεν τα κατάφερε.

Η γυναίκα που καλούσε σε βοήθεια, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι καλά στην υγεία της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X