ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Λάρνακα από αναμμένο κερί

Φωτιά και σε αυτοκίνητο στην Λεμεσό

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες στις 20.03 σε διαμέρισμα στο 2ο όροφο διώροφης πολυκατοικίας στην οδό Αριστοτέλη Βαλαορίτη στη Λάρνακα που προκλήθηκε από αναμμένο κερί.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ‘Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου’ με 3 πυροσβεστικά οχήματα συμπεριλαμβανομένου και υδραυλικής πλατφόρμας και η ώρα 20.38 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς ο ένοικος βρισκόταν εντός του διαμερίσματος και απομακρύνθηκε χωρίς να κινδυνέψει. Από την πυρκαγιά το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε και αριθμός αναπνευστικών συσκευών. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο κερί.

Εξάλλου στις 03.17 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στην οδό Ανεμώνης στην Εκάλη Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ‘Λοχία Βασίλη Κρόκου’ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.49 . Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο ανταποκρίθηκε σε 16 κλήσεις για βοήθεια, 8 πυρκαγιές,7 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση