ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναγκαστική προσγείωση πτήσης από Πάφο

Τρομοκρατήθηκαν πολλοί επιβάτες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σελίδας, Easter Daily Press πτήση από την Πάφο με προορισμό το Norwich στις 21/6, έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Σόφια της Βουλγαρίας, λόγω τεχνικού προβλήματος.

Η καθυστέρηση των 25 ωρών που προέκυψε από αυτό το πρόβλημα είχε σαν αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των επιβατών αφού στην συγκεκριμένη πτήση υπήρχαν και ηλικιωμένοι, τους οποίους η φαρμακευτική αγωγή είχε αρχίσει να τελειώνει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μια γυναίκα ανησύχησε για τον άντρα της, αφού είχαν αρχίσει να τελειώνουν τα φάρμακα του. Στην ίδια πτήση βρισκόταν και ένα ζευγάρι το οποίο παντρεύτηκε στο νησί μας, στις 13/6 και παρολίγον να χάσουν τη γαμήλια δεξίωση που είχαν προγραμματίσει στο Norwich.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος στην ίδια ιστοσελίδα, σε όλους τους επιβάτες παρασχέθηκε γεύμα και ξενοδοχείο για παραμονή το βράδυ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Easter Daily Press, εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας, ο οποίος δήλωσε στην ιστοσελίδα Heart ότι: «Θέλουμε να απολογηθούμε στους επιβάτες της πτήσης από την Πάφο στο Norwich στις 21 Ιουνίου 2018, η οποία έκανε εκτροπή στη Σόφια της Βουλγαρίας λόγω τεχνικού προβλήματος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X