ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόστιμο στον τουρίστα που κυκλοφορούσε γυμνός στην Αγία Νάπα

Εντόπισαν τον 18χρονο σε κατάσταση μέθης να περιφέρεται στο δρόμο ολόγυμνος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε χθες σε 18χρονο τουρίστα από τη Νορβηγία χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.200 ευρώ για τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικών και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, αντίσταση κατά νόμιμης σύλληψης, προσβολής της δημόσιας αιδούς, δημόσιας εξύβρισης, μέθης και ανησυχίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα αδικήματα διαπράχθηκαν τα ξημερώματα της 13ης Αυγούστου 2017 όταν λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας ότι ένα άτομο κυκλοφορούσε στους δρόμους γυμνό.

Δύο μέλη του Σταθμού μετέβησαν στο κέντρο της Αγίας Νάπας όπου και εντόπισαν τον 18χρονο επισκέπτη από τη Νορβηγία σε κατάσταση μέθης να περιφέρεται στο δρόμο ολόγυμνος.

Μόλις ο νεαρός αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς εξεμάνη και τους επιτέθηκε τραυματίζοντας τους, ωστόσο τελικά κατόρθωσαν να τον συλλάβουν και να τον μεταφέρουν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας όπου πέρασε τη νύχτα.

Οι δύο αστυνομικοί διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου αφού εξετάστηκαν από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι ο ένας έφερε τραύμα στο μάτι και ο άλλος εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του. Τα δύο μέλη της Δύναμης έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν.

Ο νεαρός τουρίστας οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο του επέβαλε πρόστιμο ύψους 2.200 ευρώ και αφού εξόφλησε το χρέος του αφέθηκε ελεύθερος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση