Την ποινική δίωξη των εταιρειών Sophia Trading Ltd και Charalambos Papas Ltd, που ως εργοδότες παρέβηκαν διατάξεις νομοθεσιών που αφορούν στη μητρότητα και στην ίση μεταχείριση ανδρών και γυναικών στην απασχόληση και στην επαγγελματική εκπαίδευση, προώθησε το Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, στις 17 Ιανουαρίου 2017, το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε στην εταιρεία Sophia Trading Ltd συνολική χρηματική ποινή €700 για παράβαση του άρθρου 4(1) του περί Προστασίας της Μητρότητας Νόμου και χρηματική ποινή €800 για παράβαση των άρθρων 9 και 11 του περί Ίσης Μεταχείρισης Ανδρών και Γυναικών στην Απασχόληση και στην Επαγγελματική Εκπαίδευση Νόμου.
Επίσης, στις 28 Φεβρουαρίου 2017, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, μετά από ακροαματική διαδικασία, επέβαλε στην εταιρεία Charalambos Papas Ltd τη μέγιστη χρηματική ποινή που προβλέπει ο Νόμος, δηλ. €4.000, για παράβαση του άρθρου 4(1) του περί Προστασίας της Μητρότητας Νόμου και χρηματική ποινή €4.000 για παράβαση των άρθρων 9 και 11 του περί Ίσης Μεταχείρισης Ανδρών και Γυναικών στην Απασχόληση και στην Επαγγελματική Εκπαίδευση Νόμου.
News Room
- Χαμός με αυτά που είπε η Λιάνα Κανέλλη για την Μαρία Καρυστιανού | 23:31
- Απάντηση έπος από τον Φειδία σε ερώτηση για την τοπική αυτοδιοίκηση | 23:17
- Ομόνοια - Μαέ: Δεν είδε Κύπρο ο Ουαμπί; | 23:15
- Χωρίς ψηλούς, αλλά με καρδιά η Ρεάλ έκλεισε θέση στον τελικό! | 23:09
- Κοντίδης: Πρωταθλητής Ευρώπης για τρίτη φορά στην καριέρα του | 22:29
- ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ


































