ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόστιμα στους οπαδούς της Μακάμπι για φωτοβολίδες και καπνογόνα

Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν έντονη στο ΑΕΚ Αρένα

ΚΥΠΕ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα χρηματικές ποινές σε τέσσερις οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες βράδυ από την Αστυνομία όταν κατά τον έλεγχο εισόδου στο γήπεδο «ΑΕΚ Αρένα» προσπάθησαν να περάσουν φωτοβολίδες και καπνογόνα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «οι τέσσερεις συλληφθέντες οπαδοί της Maccabi Tel Aviv παρουσιάστηκαν το πρωί της Πέμπτης 10 Αυγούστου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας με τη κατηγορία της "απαγόρευσης μεταφοράς επιθετικού όπλου κατά παράβαση του Νόμου για τη πρόληψη & καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους».

Πρόσθεσε ότι «και οι τέσσερις παραδέχθηκαν ενοχή και το Δικαστήριο επέβαλε χρηματική ποινή. Συγκεκριμένα σε δύο 19χρονους και ένα 21χρονο επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ ενώ σε τρίτο 19χρονο ποινή ύψους 750 ευρώ».

Υπενθυμίζεται ότι οι συλλήψεις των τεσσάρων έγιναν χθες βράδυ κατά τον έλεγχο των οπαδών, λίγο πριν την είσοδο τους στο γήπεδο «ΑΕΚ Αρένα» στη Λάρνακα, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΑΕΚ - Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν απαγορευμένα αντικείμενα δηλαδή φωτοβολίδες και καπνογόνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση