ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή! Κλειστή η έξοδος προς Πισσούρι - Κατολισθήσεις

«Χαλασμός» από το απόγευμα

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, η έξοδος προς Κόλπο Πισσουρίου έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση λόγω κατολισθήσεων πετρών και όγκων χώματος.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

Νωρίτερα: 

Λόγω έντονης βροχόπτωσης και χαλαζόπτωσης στην περιοχή Πισσουρίου, ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Πάφου και από τις δύο κατευθύνσεις είναι ολισθηρός, ενώ η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του αυτοκινήτου τους.


Black Friday - Ξεχύθηκαν στα καταστήματα οι Κύπριοι! (Pics)


 Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής

 Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους ενδέχεται να είναι έντονες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 Μποφόρ. Σε καταιγίδα, οι άνεμοι δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στις περισσότερες περιοχές λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως κοντά στα παράλια. Τοπικά, οι καταιγίδες ενδέχεται να είναι έντονες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παροδικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά αργότερα στα προσήνεμα παράλια θα καταστεί ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση