ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσοχή: Η αστυνομία αναζητά άνδρα για την ληστεία 75χρονου στην Παραμυθά

Οι δράστες απέσπασαν περιουσία πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ

Ένταλμα σύλληψης 21 χρονου ομογενή έχει εκδώσει η Αστυνομία σε σχέση με την χθεσινή ληστεία 75χρονου στην Παραμύθα, από τον οποίο οι δράστες απέσπασαν περιουσία πέραν των 150 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου που τον εμπλέκει στην υπόθεση. Για την υπόθεση, οι ανακριτές αναζητούν δύο ακόμη πρόσωπα τα οποία φέρονται να έχουν εμπλοκή. Όπως εκτιμάται και οι τρεις αποτελούν μέλη σπείρας που λυμαίνεται τις περιουσίες ανυποψίαστων πολιτών με τη διάπραξη ληστειών και διαρρήξεων σε όλη την Κύπρο.

Παράλληλα, τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα, το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε περιοχή του χωριού μετά από πληροφορία που δόθηκε από πολίτη.

Η ληστεία του 75χρονου διαπράχθηκε χθες λίγο μετά τις δέκα το πρωί, όταν ο γέροντας μετέβη στην εξοχική του κατοικία που βρίσκεται στο χωριό Παραμύθα. Μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του αντίκρισε τρεις κουκουλοφόρους να ψαχουλεύουν τα υπάρχοντά του.

Όταν οι δράστες τον αντελήφθησαν, τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Στη συνέχεια εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο που ήταν εντοιχισμένο σε τοίχο του σπιτιού και με τη χρήση εργαλείων που βρήκαν στην αποθήκη της κατοικίας, το έβγαλαν και το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο του θύματος. Στη συνέχεια άρπαξαν δύο κυνηγετικά όπλα, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του 75χρονου και εξαφανίστηκαν. Εντός του χρηματοκιβωτίου βρίσκονταν 120 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας πέραν των 50 χιλιάδων ευρώ.

 

 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X