ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Πέπλο μυστηρίου... εξαφανισμένοι από το 1990 (pics)

Άλυτος γρίφος για τις Αρχές

24news team

Τριάντα τρία ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την παλαιότερη εξαφάνιση προσώπου με βάση την λίστα ελλειπόντων προσώπων της Αστυνομίας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Δήμο Σάββα, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν στις 31.7.90 και από τότε δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να καταδεικνύει τι έχει συμβεί.

Πολλά είναι τα πρόσωπα που για χρόνια αγνοούνται, δημιουργώντας ερωτήματα τόσο για το πού βρίσκονται σήμερα όσο και για τις συνθήκες εξαφάνισής τους.

Δείτε πιο κάτω μερικές από τις υποθέσεις εξαφάνισης που παραμένουν για χρόνια άλυτος γρίφος, όπως παρουσιάζονται στην επίσημη σελίδα των Αρχών.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Η Μαρία Κακογιάννη, 39 χρόνων, από τη Λεμεσό, ελλείπει από την οικία της από τις 11 Απριλίου του 2012. Η 39χρονη περιγραφόταν τότε ως ύψους 1.72 εκ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά καστανόξανθα σγουρά μαλλιά και κατά την ώρα της αναχώρησής της, φορούσε τζιν παντελόνι και ζακέτα χρώματος γκρι.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΕΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

Νικόλας Πετραντωνάκης, από την Κρήτη, (Ημερ. γενν.31/07/1973), εξαφανίστηκε ενώ διέμενε σε οικία φίλου στο Ζύγι στις 4/2/2007. Περιγραφόταν ως ύψους 1.85μ. ισχυρής σωματικής διάπλασης μελαχρινός με μακριά μαύρα μαλλιά και μούσι.

ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ ΣΥΝΕΣΗΣ

Ο Νίκος ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ (ΣΥΝΕΣΗΣ) από την Κοφίνου, 31 χρόνων, τότε, απουσιάζει από την κατοικία του από τις 15.2.03. Περιγραφόταν ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80 μ. περίπου, με κοντά μαύρα μαλλιά. Φορούσε παντελόνι χρώματος μαύρου, φανέλα και σακάκι σκούρου χρώματος και λαστιχένιες ποδίνες.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΝΝΑΣ ΣΥΝΕΣΗΣ

Ο Κυριάκος ΚΑΝΝΑΣ (ΣΥΝΕΣΗΣ) από την Κοφίνου, 28 χρόνων, τότε, λείπει από την κατοικία του από τις 15.2.03. Περιγραφόταν ως λεπτής σωματικής διάπλασης, με μακριά καστανόξανθά μαλλιά (συνήθως σε κότσο) και λεπτή γενειάδα. Φορούσε παντελόνι τζιν χρώματος μπλε και μαύρη φανέλα.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΕΛΟΠΙΔΑ

Ο Χαράλαμπος ΠΕΛΟΠΙΔΑ από το Καντού, (Ημερ. γενν. 10/02/1947), ελλείπει από την κατοικία του από τις 29.1.02. Ο Πελοπίδα περιγραφόταν ως ύψους 1.70, λίγο παχουλός με κοντά γκρίζα μαλλιά και φορούσε γυαλιά μυωπίας ενώ κούτσαινε λόγω προβλήματος στο πόδι. Κατά την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε φανέλα με γαλάζιες και λευκές ρίγες, σακάκι παραλλαγής, μαύρο παντελόνι και μαύρα δερμάτινα μποτάκια.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΙΝΝΗΣ

Ο Δρ. Γεώργιος ΚΙΝΝΗΣ από τη Λεμεσό, λείπει από την κατοικία του από τις 8.5.01. Περιγραφόταν ως ύψους 1.74 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, φαλακρός, με μούσι. Φορούσε τζιν παντελόνι σκούρου χρώματος και κοντομάνικη φανέλα κίτρινου χρώματος.

ΓΙΑΓΚΟΣ ΣΑΡΜΑΣ

Ο Γιάγκος ΣΑΡΜΑΣ από την Π. Χρυσοχούς, (Ημερ. γενν. 21/04/1963), κτηνοτρόφος, λείπει από την κατοικία του από τις 30.12.00. Περιγραφόταν ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.80 μ., με κοντά καστανά μαλλιά. Φορούσε τζιν παντελόνι χρώματος μαύρου και γκρίζο πουκάμισο.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΑΡΕΣΤΗ

Ο Χαράλαμπος Ανδρέα ΑΡΕΣΤΗ από τη Λεμεσό, (Ημερ. γενν. 12/08/1974), λείπει από την κατοικία του από τις 22.1.97. Περιγραφόταν ως ύψους 1.75 μ., μελαχρινός, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, επάγγελμα λαστιχάρης.

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΑΣ

Ο Αιμίλιος Γιάννη ΚΟΤΑΣ από το Λιοπέτρι, 26 χρόνων, τότε, λείπει από την κατοικία του από τις 15.6.94. Περιγραφόταν ως ύψους 1.70 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός, με μαύρα κοντά μαλλιά και μικρό λεπτό μουστάκι. Φορούσε παντελόνι τζιν χρώματος μπλε και παπούτσια άσπρα.

ΔΗΜΟΣ ΣΑΒΒΑ ΧΑΡΗ

Ο Δήμος Σάββα ΧΑΡΗ από το Σαιττά λείπει από την κατοικία του από τις 31.7.90. Ήταν τότε ηλικίας 72 χρόνων. Θεάθηκε για τελευταία φορά η ώρα 15:00 της 31.7.90 να κολυμπά στην περιοχή " LADY`S MILE " στη Λεμεσό. Έκτοτε απωλέσθηκαν τα ίχνη του.

*Δείτε όλα τα ελλείποντα πρόσωπα στη σελίδα cypruspolicenews.com

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση