ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόσωπα-φαντάσματα που «ξάφρισαν» την Λεμεσό

Τους «κάρφωσαν» οι κάμερες ασφαλείας

24news team

Διαρρήκτες, φορώντας κουκούλες με σκοπό να μην φαίνονται καθαρά τα πρόσωπά τους μπαίνουν σε κατοικίες και υποστατικά, κλέβουν και μετά εξαφανίζονται. Από την άλλη υπάρχουν και περιπτώσεις που οι δράστες, δεν φέρουν τίποτα που να καλύπτει το πρόσωπό τους, πράγμα που δείχνει την κυνικότητά τους.

Το μόνο στοιχείο που μπορεί να τους προδώσει είναι τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τα οποία αν και είναι εγκατεστημένα σε διάφορους χώρους των υποστατικών εν τούτοις κάποιες φορές δεν είναι αρκετά στο να οδηγήσουν τις Αρχές στους δράστες.

Τα σχεδόν ανύπαρκτα στοιχεία τους, καθιστούν πιο δύσκολο το έργο των Αρχών στο να εντοπιστούν με αποτέλεσμα, αυτοί να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να είναι ορατό το ενδεχόμενο να «χτυπήσουν» ανά πάσα στιγμή.

Το 24news παρουσιάζει μερικούς διαρρήκτες - φαντάσματα, οι φωτογραφίες των οποίων είναι αναρτημένες και στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας. Πρόκειται για πρόσωπα που «ξάφρισαν» την Λεμεσό και ακόμα... αναζητούνται.

Μπούκαρε σε κατάστημα το 2019

Η Αστυνομία αναζητεί πρόσωπο φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος πώλησης ηλεκτρονικών προϊόντων στη Λεμεσό και κλοπής, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 30 Οκτωβρίου, 2019 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλ. 25-805020 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Μπούκαρε σε οικία το 2022 

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του εικονιζόμενου προσώπου, το οποίο αναζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 28 Σεπτεμβρίου 2022.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Τους «κάρφωσε» το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά το αδίκημα της κλοπής από κατοικία, που διαπράχθηκε στις 25/01/2023 στην επαρχία Λεμεσού, η Αστυνομία αναζητεί δύο άγνωστους άντρες.

Φωτογραφίες των αναζητούμενων προσώπων δίνονται στη δημοσιότητα, για υποβοήθηση των αστυνομικών ερευνών, ως προς τον εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των εν λόγω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ληστεία... πολυτελείας σε χρυσοχοείο

Η Αστυνομία αναζητεί τρία πρόσωπα, οι φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύονται, με σκοπό την αναγνώριση και τον εντοπισμό τους.

Συγκεκριμένα, τα εν λόγω αναζητούμενα πρόσωπα επισκέφθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (3/4) κοσμηματοπωλείο στην Γερμασόγεια όπου με τέχνασμα απέσπασαν πολύτιμη πέτρα αξίας 180 χιλιάδων ευρώ.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση