ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πως θα είναι ο καιρός αύριο

Τι προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία

Η θερμή αέρια μάζα που εξακολουθεί να επηρεάζει την περιοχή σταδιακά υποχωρεί και προς το τέλος της εβδομάδας η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα νότια παράλια, στους 24 βαθμούς στα ανατολικά και βόρεια παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νότια παράλια το απόγευμα τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 34 στα νότια, βόρεια και ανατολικά παράλια, στους 32 στα δυτικά παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί μέχρι δυτικοί μέτριοι, 3 μποφόρ και στα δυτικά μέχρι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα δυτικά μέχρι ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές ώρες δεν αποκλείεται να φέρουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα στο εσωτερικό και τα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με τοπικές νεφώσεις που προοδευτικά θα πυκνώσουν και θα φέρουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα στο εσωτερικό, τα ορεινά αλλά και τα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση για να φθάσει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση