ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πλακώνουν» οι βροχές κι οι καταιγίδες την Κυριακή

Έρχεται και πτώση της θερμοκρασίας

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα παρατηρούνται αυξημένες, ψηλές κυρίως νεφώσεις, καθώς και αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και πιθανό καταιγίδα. Τη νύκτα όμως, αναμένονται σταδιακά τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Δευτέρα και την Τρίτη αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή πτώση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X