ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήρε σβάρνα οικίες στην Πάφο - Τον «έκαψε» μαρτυρία

Οι υποθέσεις

Ανακοινώσεις

Στη σύλληψη 27χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τέσσερις διερευνώμενες υποθέσεις απόπειρας διάρρηξης, διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν τα ξημερώματα χθες στην Πάφο.

Οι τέσσερις υποθέσεις καταγγέλθηκαν χθες, στο ΤΑΕ Πάφου, από ιδιοκτήτες κατοικιών, στην Πάφο. Σύμφωνα με τους δύο παραπονούμενους, κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστος εισήλθε στις οικίες τους και έκλεψε διάφορα αντικείμενα άγνωστης αξίας. Σε τρίτη περίπτωση, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο δράστης φέρεται να εισήλθε εντός οικίας, χωρίς να κλέψει οτιδήποτε ενώ στην τέταρτη περίπτωση, ο δράστης φέρεται να προσπάθησε να εισέλθει σε οικία, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 27χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι, ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση