ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πήγε στη Μονή και πήρε εικόνες ο Μητροπολίτης, τις είδαν στο αυτοκίνητο» (vid)

Κραυγές απόγνωσης από μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου στο Φτερικούδι

24news team

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Ανδρέα Γεωργίου, στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο οποίος είναι μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Φτερικουδίου ανέφερε πως χθες, Δευτέρα (11/03), τον κάλεσε ο Κοινοτάρχης του χωριού και του είπε πως πήγε ο ίδιος ο Μητροπολίτης στη Μονή Αββακούμ και πήρε εικόνες από τη Μονή τις οποίες τις είδαν στο αυτοκίνητό του.

Όπως είπε ο κ. Γεωργίου δεν είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε στη Μονή. «Από την πρώτη στιγμή που εγκαταστάθηκαν οι πατέρες εμείς του συμπαρασταθήκαμε ως κάτοικοι και ως χωριό, τους παραχωρήσαμε χωράφια με την καλή μας θέληση για να χτίσουν τη Μονή, ο Μητροπολιτης ερχόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ανύψωνε τον Πάτερ Νεκτάριο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργίου.

Ερωτηθείς ο κ. Γεωργίου αν ο ίδιος μετέβη στη Μονή τις προηγούμενες ημέρες, ο ίδιος απάντησε πως, «την Κυριακή πήγα με άλλα τρία άτομα στη Μονή και συνομίλησα με τους σεκιούριτι που βρίσκονταν εκεί και τους ρώτησα πού υπάγεστε εσείς;». Σύμφωνα με τον ίδιο, του απάντησαν πως υπάγονται στη Μονή και τους έστειλε ο Μητροπολίτης. Μάλιστα ο κ. Γεωργίου ρώτησε τον σεκιούριτι που ήταν στη Μονή, ο οποίος φορούσε κουκούλα, αν ήταν τη νύχτα που έκαναν εισβολή στη Μονή και του απάντησε πως ήταν.

Ο κ. Γεωργίου, εμφανώς απελπισμένος με την όλη κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο Φτερικούδι, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είμαστε πεθαμένοι», κάνοντας έκκληση στο κράτος να επέμβει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση