ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πενθεί ο Γενικός Εισαγγελέας - Απεβίωσε η μητέρα του

Έφυγε πλήρης ημερών η Πόπη Συρίμη Κληρίδου

Την παραμονή των Χριστουγέννων του 2018, η Πόπη Συρίμη Κληρίδου, μητέρα του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, έφυγε από την ζωή «πλήρης ημερών», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που ανήρτησε το Πολιτιστικό Ίδρυμα Νέαρχος Κληρίδης στην σελίδα του στο Facebook.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Η Πόπη Συρίμη Κληρίδου, σύζυγος του αείμνηστου Λεύκου Ν. Κληρίδη, έφυγε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων 2018, πλήρης ημερών. Αδελφή του πρώην Υπουργού Οικονομικών, διαπρεπούς Ελεγκτή της KPMG, Κόκου Συρίμη και Διαπρεπούς Καρδιολόγου, Άγη Συρίμη και καθηγητή Ταλιου, άπαντες εξ Αγρού. Στάθηκε δίπλα από τον Λεύκο πιστή σύζυγος, και στα παιδιά της, Νίκο Κληρίδη Δικηγόρο, τον δίδυμο αδελφό του, Νέαρχο, Αρχιτέκτονα, και τον Κώστα Κληρίδη, Γενικό Εισαγγελέα. Αξιώθηκε να τους δει όλους να διαπρέπουν. Είναι η τελευταία ζώσα της Οικογένειας Κληρίδη, που πάει να ανταμώσει όλους τους άλλους που έφυγαν. Μας συνοδεύουν οι αναμνήσεις της Λεωφόρου Στασίνου στη Λευκωσία. Οδού Τριφυλλίου, οικία του Νέαρχου Κληρίδη, όπου και οι Κυριακάτικες πανκληριδικές συνάξεις, το Σπίτι στην Κερύνεια στο Τρία Μίλι. Θα σε θυμούμαι, θεία Πόπη, με θαυμασμό, αγάπη και εκτίμηση. Πενθεί όλη η οικογένεια και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Νεάρχου Κληρίδη. Καλό ταξίδι. Τα συλλυπητήρια μου και στην Ολυμπία και στον Νικολάκη Συρίμη και όλους του Κληρίδηδες και Συρίμηδες.

Δρ. ΧΡ ΚΛΗΡΙΔΗΣ»

Η κηδεία της Πόπης Κληρίδου τελείται σήμερα, στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα στην παλιά Λευκωσία. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 11:00 π.μ., σύμφωνα με τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο.

Ο σύλλογος εκφράζει, παράλληλα την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο της Πόπης Κληρίδου και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά της.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση