ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πείσμωσαν, άντεξαν και τα κατάφεραν οι πρώτοι των πρώτων

Τι δήλωσαν στο 24news οι μαθητές

24news team

Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείφθηκαν και οι μαθητές έμαθαν τα σπουδαία το πρωί της Τετάρτης (19/7), δώδεκα εξ αυτών κατάφεραν να πετύχουν στις Παγκύπριες Εξετάσεις το απόλυτο 20αρι.

Ο Όλσεν Κυριάκος ένας από τους πρωτεύσαντες των φετινών Παγκύπριων εξετάσεων, μίλησε στο 24news για την επιτυχία του και την είσοδο του στην Νοσηλευτική Σχολή.

Ο νεαρός μαθητής, δήλωσε πως: «ήταν ένας μεγάλος αγώνας για να πετύχω τους στόχους μου», σημειώνοντας ωστόσο, «η νοσηλευτική δεν είναι η πρώτη μου επιλογή».

Ερωτηθείς για το ποια είναι η πρώτη του επιλογή ο Κυριάκος μας είπε, «περιμένω τα αποτελέσματα για την Ελλάδα για την οδοντιατρική» ενώ δήλωσε χαρούμενος για τα αποτελέσματα των Παγκύπριων Εξετάσεων.

*Όλσεν Κυριάκος

Από την άλλη, η Άντρεα Αντωνιάδου, από το σχολείο Ιδαλίου, δήλωσε χαρούμενη αφού πέρασε με άριστα στη σχολή των Γαλλικών.

«Είμαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, αφού ήταν η πρώτη μου επιλογή αυτό που πέρασα», σημείωσε η Αντωνιάδου, συμπληρώνοντας πως: «πρέπει να έχεις και μία ισορροπία, να βγαίνεις και λίγο έξω από το σπίτι και να ξεφεύγεις από το διάβασμα».

Όσον αφορά το μυστικό της πίσω από την επιτυχία, τόνισε ότι ήταν η σκληρή δουλεία και οι θυσίες που έκανε προκειμένου να πετύχει τον στόχο της.

*Άντρεα Αντωνιάδου

Το 24news επικοινώνησε και με την Ιωάννα Γεωργίου η οποία ανάφερε πως, «ήταν η πρώτη μου επιλογή η είσοδος στον τομέα Μαθηματικών Στατιστικής, αλλά περιμένω τα αποτελέσματα για την Ελλάδα».

Μάλιστα, η ίδια εξεπλάγη από τα αποτελέσματα αφού όπως τόνισε δεν περίμενε να περάσει με τέτοιο βαθμό. «Ήξερα πως τα είχα πάει καλά, αλλά όχι να είμαι από τους πρώτους», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα. Ταυτόχρονα, διευκρίνισε ότι η επιτυχία της οφείλεται στη σκληρή δουλεία και αφοσίωση που είχε για να φθάσει στον στόχο της.

*Ιωάννα Γεωργίου

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση