ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρακολούθησαν ύποπτο όχημα, το ανέκοψαν και εντόπισαν παράξενα πράγματα

Ύποπτοι για «ξάφρισμα» οικίας οι επιβαίνοντες

Γύρω στις 7.15 χθες το απόγευμα, ενώ μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέγειας διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία στην Πέγεια, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο πρόσωπα, ενώ ακολούθως, επιβιβάστηκε σε αυτό και τρίτο πρόσωπο. Στη συνέχεια, το ύποπτο όχημα ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και σε έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκαν ένα πολυεργαλείο με μαχαίρι και το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ. Επίσης, σε δεύτερο όχημα ιδιοκτησία ενός εκ των τριών υπόπτων, εντοπίστηκαν 1.450 δανέζικες κορόνες.

Στη συνέχεια, γύρω στις 8.30μ.μ. έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, ότι στην εν λόγω περιοχή, μεταξύ των ωρών 3 μ.μ.- 7.30μ.μ., είχε διαρρηχθεί μία οικία, χωρίς ωστόσο να κλαπεί οτιδήποτε.


Στην αντεπίθεση οι υπάλληλοι της Cobalt - Απαντούν σε Μιχαηλίδη


 Εναντίον των πιο πάνω προσώπων ηλικίας 39, 31 και 28 ετών, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κατοικίας με σκοπό την κλοπή, παράνομης κατοχής περιουσίας και μαχαιροφορίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X