ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάλη σώμα με σώμα 56χρονου με διαρρήκτες στην Πάφο

Επέστρεψε στον τόπο διαμονής του και βρήκε διαρρήκτες

Δύσκολες ώρες για ζευγάρι τουριστών στην Πάφο αφού επιστρέφοντας στον τόπο διαμονής τους βρήκαν δύο άτομα να προσπαθούν να διαρρήξουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/10) 56χρονος Βρετανός τουρίστας επέστρεψε στο ξενοδοχειακό κατάλυμα που διέμενε με την σύζυγό του στην Κάτω Πάφο και αντίκρισε εντός αυτού δύο διαρρήκτες.

Απαγωγή 11χρονων: Σε απευθείας δίκη ο 35χρονος

Ο άνδρας προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον έναν εκ των δύο με τον δράστη να προβάλλει αντίσταση γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 56χρονου στο κεφάλι από πτώση στο πάτωμα.

Οι δύο δράστες τράπηκαν πεζοί σε φυγή και αναζητούνται από την Αστυνομία. Με βάση την περιγραφή πρόκειται για άνδρες ηλικιών 30 – 40 ετών, ύψους 1,70 – 1,75, ο ένας περιγράφεται ως εύσωμος κι ο δεύτερος ως λεπτής σωματικής κατάστασης.

Από εξετάσεις οι οποίες διενεργήθηκαν από μέλη της δύναμης στην σκηνή διαφάνηκε ότι έγινε προσπάθεια παραβίασης του χρηματοκιβωτίου χωρίς όμως αυτό να γίνει κατορθωτό.

Ο Βρετανός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου φέρει εκδορά στο κεφάλι.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας, απόπειρα κλοπής και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X