ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παγωνιά και απόψε!

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον ένα βαθμό υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.


Παζαρεύουν τις τράπεζες για τα τέλη κυκλοφορίας


Αύριο διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά το πρωί θα επικρατεί παγετός.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα σημειωθεί χιονόπτωση. Το βράδυ αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Δευτέρα ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα σημειωθεί χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Το ύψος του χιονιού στην πλατεία του Τροόδους είναι 52 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση