ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Τόσους έγραψε η ποδηλατική Αστυνομία

Για τον Ιανουάριο του 2024

ΚΥΠΕ

Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς τους, τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης επαρχίας Πάφου κατά τον Ιανουάριο του 2024 προχώρησαν σε 71 εξώδικες καταγγελίες, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως τον ίδιο μήνα πρόσφεραν σε 10 περιπτώσεις βοήθεια προς το κοινό, διεκπεραίωσαν καθήκοντα λήψης μέτρων ασφαλείας κατά τη διάρκεια δύο εκδηλώσεων και παρείχαν σε τέσσερις περιπτώσεις βοήθεια σε άλλα τμήματα και υπηρεσίες της ΑΔΕ Πάφου.

Επίσης, διενήργησαν συνολικά εννέα ανακοπές και ελέγχους ύποπτων οχημάτων και προσώπων, παρείχαν συμβουλές σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και άλλων υποστατικών για μέτρα ασφάλειας της περιουσίας τους, και έδωσαν συμβουλές σε ντόπιους και τουρίστες όπου έπρεπε.

Ακόμη διενήργησαν ελέγχους σε χώρους στάθμευσης για πρόληψη σπασίματος γυαλιών αυτοκινήτων και κλοπών απ’ αυτά.

Τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου προχώρησαν ακόμη κατά τον Ιανουάριο του 2024 στην αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής Γεροσκήπου και Χλώρακας, στην αστυνόμευση ποδοσφαιρικών αγώνων και σε πεζές περιπολίες στον εμπορικό τομέα της πόλης κατά τη περίοδο κυρίως της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση