ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος - Λιποθυμία μαθητή: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Έτοιμο το Υπ. Υγείας για αποστολή του παιδιού στο εξωτερικό

Σε διάχυτη αιμορραγία εγκεφάλου οφείλεται η λιποθυμία του μαθητή από το Ά Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ στην Πάφο ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα το πρωί της Τρίτης (20/11), στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες υποβλήθηκε σε πολύωρη εγχείρηση και παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Σε δηλώσεις της στο, OMEGA, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, ανέφερε ότι «Η κατάσταση του παιδιού είναι κρίσιμη όμως σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη το Υπουργείο Υγείας δηλώνει την ετοιμότητα του να κινήσει όλους τους μηχανισμούς του για αποστολή του παιδιού στο εξωτερικό μόλις του ζητηθεί».


Nicosia Mall: Αυτά είναι τα καταστήματα που διαθέτει (λίστα,χάρτης, pics)


Τα γεγονότα:

Αρχικά ο μαθητής μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ωστόσο οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς παρουσίαζε διάχυτη αιμορραγία εγκεφάλου.

Μέλος της Διεύθυνσης του σχολείου ανέφερε χαρακτηριστικά στην «Καθημερινή», ότι «το μωρό δεν επικοινωνούσε» όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο, ενώ σημείωσε, πως «ο Διευθυντής του σχολείου πήγε στο νοσοκομείο μαζί με το παιδί για να ασχοληθεί με αυτό το θέμα».


Φρικτός ο θάνατος της 18χρονης Ειρήνης - Μαρτύρησε στα χέρια του πατέρα της


Συμπλήρωσε δε, ότι λόγω του περιστατικού η Διεύθυνση του σχολείου ακύρωσε την εκδρομή που είχε προγραμματίσει το σχολείο για την ερχόμενη Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, διότι όπως πληροφορήθηκαν η κατάσταση του παιδιού είναι σοβαρή

Πηγή: Η Καθημερινή / του Νικόλα Πέτρου

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X