ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον αγώνα για το μεροκάματο τραυματίστηκε κρίσιμα ο 50χρονος

Έπεσε από περίπου 6 μέτρα

Γύρω στις μια τα μεσάνυχτα, μεταφέρθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, άντρας ηλικίας 50 ετών.


Δύο σεισμούς ένιωσε η Λεμεσός τα ξημερώματα (Χάρτης)


Ο 50χρονος, εντοπίστηκε τραυματισμένος σε χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Κάτω Πάφο. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, φέρει κάταγμα κρανίου, κατάγματα πλευρών και διάτρηση πνεύμονα. Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη.


Λαθροθήρας έπιανε λαγούς με την «αόρατη» μέθοδο


Ο 50χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για σταθεροποίηση της κατάστασής του.

Η σκηνή όπου εντοπίστηκε αποκλείστηκε και το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που προέκυψαν, μετά από τις εξετάσεις στην σκηνή, ο άντρας ανέβηκε σε δέντρο για να κόψει φρούτα, όταν έσπασαν τα κλαδιά και έπεσε από ύψος πέντε με έξι μέτρων.

Στον αγώνα για το μεροκάματο

Όπως εξήγησε στο 24News, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Ιωάννου, ο 50χρονος, εργαζόταν ως υδραυλικός και συντηρητής κατοικιών - πληρωνόταν από τους ιδιοκτήτες σπιτιών στην Πάφο, που λείπουν στο εξωτερικό, για να διατηρεί σε καλή κατάσταση τις οικίες τους. 

Η τραγικότητα της εν λόγω υπόθεσης, έγκειται στο γεγονός ότι ο 50χρονος μετέβη το απόγευμα στο συγκρότημα διαμερισμάτων για εργασίες συντήρησης. Τότε είχε αποφασίσει να ανέβει στο δέντρο, του οποίου τα κλαδιά έσπασαν, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό. Κατά την πτώση του, κτύπησε σε ένα τσιμεντένιο κτίσμα, με αποτέλεσμα να υποστεί τους σοβαρούς τραυματισμούς του.

Μάλιστα, επειδή το εν λόγω συγκρότημα κατοικιών δεν έχει ένοικους τους χειμερινούς μήνες, δεν αντελήφθη κανείς την πτώση του, με αποτέλεσμα ο 50χρονος να παραμείνει στο έδαφος για αρκετές ώρες, προτού τον εντοπίσει συγγενικό του πρόσωπο αργά το βράδυ, γύρω στα μεσάνυχτα και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Το ΤΑΕ Πάφου αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X