ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Άθλιες συνθήκες διαβίωσης για γυναίκα (pics)

Εικόνες «γροθιά στο στομάχι»

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Πάφου μας δείχνει τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης παράλυτης γυναίκας στην Επαρχία Πάφου. Συγκεκριμένα ο κύριος Φαίδωνος έγραψε: «Εδώ ζει άνθρωπός στο Δήμο Πάφου . Κράτος ανύπαρκτο. Γνωστή περίπτωση στις υπηρεσίες του κράτους αλλά δεν κάνουν κάτι».

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Πάφου ο οποίος μας δήλωσε ότι πρόκειται για γυναίκα βρετανικής καταγωγής που διαμένει μόνη της εδώ και χρόνια στην Κάτω Πάφο σε ιδιόκτητο σπίτι. Μας τόνισε ότι πήγε στον χώρο μετά από τηλεφωνήματα που δέχτηκε από γείτονες, προσθέτοντας ότι έχει επικοινωνήσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες του ανέφεραν ότι γνωρίζουν την κατάσταση αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του ο κύριος Φαίδωνος μας επισήμανε ότι η γυναίκα η οποία είναι παράλυτη αφού τις λείπουν και τα δύο της πόδια, ζει μέσα στα περιττώματα και γενικότερα σε ένα χώρο που δεν θυμίζει με τίποτα σπίτι. «Δεν κατάφερα να πάω πιο μέσα», μας είπε ενώ σκιαγράφησε την κατάσταση εντός του σπιτιού ως τραγική.

Δείτε τις εικόνες: 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση