ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: 20χρονος βίασε 15χρονη επειδή τον χώρισε

Την απειλούσε πως αν δεν συναινούσε στις επιθυμίες του θα δημοσίευε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης υλικό με ερωτικές στιγμές τους.

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η σχέση που είχε συνάψει 15χρονη με 20χρονο, στην Πάφο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», ο 20χρονος βίασε την 15χρονη όταν εκείνη του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 20χρονος οδήγησε την 15χρονη σε ερημική τοποθεσία, στην οποία υπήρχε ένα μεγάλο ντεπόζιτο υδροδότησης και στην οροφή του τη βίασε, το 2015.

Ο 20χρονος πέρα από τον ψυχολογικό τραυματισμό, της προκάλεσε και σοβαρά τραύματα, αφού τη δάγκωσε σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου, το οποίο έκρινε ένοχο τον 20χρονο σε αριθμό κατηγοριών που αφορούσαν αδικήματα βιασμού, σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, απαγωγής, διαφθοράς νεαρής γυναίκας ηλικίας 13 με 16 χρόνων και επίθεσης προκαλούσα πραγματική σωματική βλάβη.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2011 ωστόσο εξαιτίας της ζήλιας του 20χρονου, χώριζαν συχνά. Η σχέση αυτή ήταν αποδεκτή από τους γονείς της 15χρονης, καθώς ο 20χρονος παρευρισκόταν σε οικογενειακές συγκεντρώσεις μαζί της.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ο 20χρονος άρχισε να συμπεριφέρεται βίαια, με την 15χρονη να του ζητάει να διακόψουν, με αποτέλεσμα τα όσα συνέβησαν το 2015. Ο νεαρός μάλιστα απειλούσε την κοπέλα πως αν δεν συναινούσε στις επιθυμίες του θα την εξέθετε δημοσιεύοντας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης υλικό με ερωτικές στιγμές τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X