ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παφίτισσα γιόρταζε τα γενέθλια της με «φίλους»… την ξυλοφόρτωσαν και εξαφανίστηκαν

Μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/6) στην Πάφο, όταν γυναίκα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης καταγγέλλοντας ότι ενώ γιόρταζε τα γενέθλια της με δυο «φίλους» της, την ξυλοφόρτωσαν και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία η Ελληνοκύπρια γυναίκα 50 ετών από την κάτω Πάφο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πάφου, στις 2:00 τα ξημερώματα.

Αφού τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγιναν οι απαιτούμενες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα αριστερού ζυγωματικού, οίδημα άνω χείλους και οίδημα και αιμάτωμα αριστερής περιοφθαλμικής. Η 50χρονη κρατήθηκε προληπτικά στον χειρουργικό θάλαμο, για παρακολούθηση.

Μάλιστα με βάση την καταγγελία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία η 50χρονη γιόρταζε στην οικία της τα γενέθλια της με δυο «φίλους» της, των οποίων όπως ισχυρίζεται δεν γνωρίζει τα επώνυμα.

Με βάση τα όσα η ίδια δηλώνει, σε ανύποπτη στιγμή και χωρίς να έχει κάτι προηγηθεί της επιτέθηκαν κτυπώντας την στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματός της.

Η γυναίκα έχασε της αισθήσεις της και δεν θυμάται τίποτα άλλο παρά μόνο ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X