ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολονύχτιες εργασίες σε κεντρικούς δρόμους σε Στρόβολο και Λακατάμια

Η σχετική ενημέρωση

Ολονύχτιες εργασίες σε κεντρικούς δρόμους στον Στρόβολο και στη Λακατάμια, θα διεξάγονται απόψε Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου, με την Αστυνομία να συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 10.00 το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι και τις 2.00 τα ξημερώματα αύριο Παρασκευή, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Κοκκινοτριμιθιάς, στο τμήμα της βύθισης κάτω από τον κυκλικό κόμβο στην περιοχή Αρχαγγέλου, καθώς και στο τμήμα της βύθισης κάτω από τον κυκλικό κόμβο των λεωφόρων Στροβόλου και Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, στον Στρόβολο και στη Λακατάμια. Θα διεξάγονται για καθαρισμό του οδοστρώματος και των περιτοιχισμάτων των δύο δρόμων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα χρησιμοποιείται σάρωθρο, που θα συνοδεύεται από όχημα με φωτεινή σηματοδότηση, για λόγους ασφαλείας, τόσο των εργαζομένων, όσο και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στις περιοχές των οδικών έργων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση