ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Οδικά έργα σε Λευκωσία και Λεμεσό-Δείτε που για να μην ταλαιπωρηθείτε

Κλειστή για σχεδόν οκτώ ώρες λωρίδα του αυτοκινητόδρομου

Οδικά έργα θα εκτελούνται σήμερα σε Λευκωσία και Λεμεσό σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας. 

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση 

Μικρά προβλήματα, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, περιλαμβάνει το σημερινό δελτίο αναφοράς για το οδικό δίκτυο. Πέραν αυτών όμως, στις κεντρικές οδούς των πόλεων, αναμένεται να παρατηρηθεί η συνήθης, καθημερινή, πρωινή, τροχαία κίνηση.

Στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, θα πραγματοποιηθούν σήμερα εργασίες για επιδιόρθωση της γέφυρας του ποταμού Γυαλιά. Για το λόγο αυτό, μεταξύ των ωρών 10π.μ. και 5.30μ.μ., θα είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου, με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, σε τμήμα μήκους 700 μέτρων περίπου. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες.

Επίσης στη Λευκωσία, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο τμήμα της λεωφόρου Αγλαντζιάς, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ακαδημίας μέχρι και τη συμβολή με την οδό Αθηνάς, προτρέπονται οι οδηγοί όπως χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές για δική τους διευκόλυνση.

Οι οδηγοί που διακινούνται στη λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Πλατύ, να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη λεωφόρο Κυρηνείας ή τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

Οι οδηγοί που διακινούνται στη λεωφόρο Λεμεσού με κατεύθυνση από φώτα Καλησπέρα προς Πλατύ να χρησιμοποιούν τη λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.
Οι οδηγοί με κατεύθυνση από το Πλατύ προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν εναλλακτικά τη Λεωφόρο Ρ.Ι.Κ.

Εξάλλου, στην επαρχία Λεμεσού διεξάγονται εργασίες κατασκευής του παρακαμπτήριου δρόμου Γερμασόγειας. Οι εργασίες επηρεάζουν την οδό Αγίας Παρασκευής από τη συμβολή της, με την οδό Μύλου μέχρι την οδό Τηλλυρίας και από την οδό Ψαρών μέχρι την οδό Ισαβέλλας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών, έχουν δημιουργηθεί προσωρινές ασφαλτοστρωμένες λωρίδες κυκλοφορίας για την απρόσκοπτη κίνηση της τροχαίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση