ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετωπική σύγκρουση οχημάτων: Εγκλωβίστηκε ο οδηγός

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 11ης Ιουλίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 12ης Ιουλίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια, έντεκα πυρκαγιές, έντεκα ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή κλήση.

Η ώρα 20.27 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Στρουμπί προς Γιόλου στη Πάφο. Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με ομάδα και όχημα διάσωσης Στο ατύχημα ενεπλάκησαν ένα όχημα μάρκας ΤΟΥΟΤΑ ALEX με μια γυναίκα οδηγό η οποία απελευθερώθηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Το άλλο όχημα ένα ημιφορτηγό μάρκας MAZDΑ στο οποίο επέβαινε ένα άτομο από την Ρουμανία αποπαγιδεύτηκε με τη χρήση διασωστικών εργαλείων και, αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Κλοπιμαίο όχημα στις φλόγες

Η ώρα 08.11 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διπλοκάμπινο μάρκας Mitsubishi το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο σε περιοχή του κόλπου των Κοραλλίων στην Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Αγροτικός Σταθμός Πέγειας με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 08.41. Το όχημα ανήκε σε ιδιωτική εταιρεία και είχε δηλωθεί κλοπιμαίο στην Αστυνομία. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X