ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ό,τι απέμεινε από τα απελευθερωμένα περδίκια... (Pics)

Αγανακτισμένοι οι κυνηγοί

Πάρτι έκαναν οι αλεπούδες, μετά την απελευθέρωση περδικιών, που προορίζονταν για την νέα κυνηγετική περίοδο, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Κόμμα Κυνηγών Κύπρου.

Όπως αναφέρουν και στο σχόλιο που συνοδεύει τις φωτογραφίες, πρόκειται για θήραμα που εκτρέφεται με χρήματα των ιδίων των κυνηγών και το κόστος του ανέρχεται περίπου στα 20 ευρώ έκαστον.

Για το θέμα των επιβλαβών ειδών για το θήραμα, προσθέτουν, ζήτησαν γραπτώς από τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, καταμέτρηση σε σχέση με τους αριθμούς του θηράματος, χωρίς να λάβουν απάντηση.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Απελευθερωμένα περδικια... ή μάλλον ότι απέμεινε απ' αυτά. Θήραμα που εκτρέφεται με λεφτά των κυνηγών και που κοστολογειται από τους.. επιστήμονες μας στα 17-20 ευρώ έκαστον. Το σίγουρο είναι ότι οι αλεπούδες τρέφονται καλά! Ζητήσαμε γραπτώς από τον προϊστάμενο της υπηρεσίας θήρας, έρευνα και καταμέτρηση των επιβλαβών και των θηραμάτων. Επέλεξε να μας αγνοήσει. Το συμπέρασμα μας είναι ότι τέτοια έρευνα είναι μάλλον αδύνατη λόγω .. έλλειψης επιστημόνων!!»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ