ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«O τέως Κιτίου έχει οδηγό και αυτοκίνητο από την Ιερά Σύνοδο»

Την καταδίκη του τέως Κιτίου εξετάζει η Ιερά Σύνοδος

ΚΥΠΕ

Γύρω στις 11.30 χθες βράδυ, ενώ μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, ανέκοψαν για έλεγχο άντρα ο οποίος κινείτο πεζός σε δρόμο στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 52χρονο κάτοικο Λεμεσού ενώ σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα νάιλον σακουλάκι το οποίο περιείχε μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Ο 52χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών, ενώ στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του όπου εντοπίστηκαν 9 ηλεκτρικά πατίνια και δύο ποδήλατα, το ένα εκ των οποίων ηλεκτρικό. Εντοπίστηκαν επίσης μια ξύλινη θήκη που περιείχε 11 ασημένια νομίσματα, τέσσερις φακοί και παρελκόμενα φωτογραφικών μηχανών, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, έξι ταμπλέτες, πέντε κινητά τηλέφωνα, επτά ζεύγη ασύρματων ακουστικών, 5 κάμερες και διάφορα άλλα αντικείμενα, για τα οποία ο 52χρονος δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση τους.

Βάση των προκαταρτικών εξετάσεων που διενεργήθηκαν, μέρος της ανευρεθείσας περιουσίας φαίνεται να είναι προϊόν κλοπής.

Ο 52χρονος επανασυνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση