ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο σερ Στέλιος Χατζηιωάννου μηνύει το Netflix

Δείτε ποιος είναι ο λόγος

Σε μήνυση κατά της διαδικτυακής πλατφόρμας Neyflix προχωρεί ο μεγαλοεπιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου, για το γεγονός ότι η πλατφόρμα χρησιμοποιεί για εκπομπή της τον τίτλο Easy, ο οποίος κατά τον κ.Χατζηιωάννου παραπέμπει σε σειρά εμπορικών σημάτων του easy Groyp.

Σύμφωνα με δημοσίευσμα του Reuters, ο επιχειρηματίας κάνει λόγο για παραβίαση περισσότερων από χιλίων εμπορικών σημάτων που χρησιμοποιεί στην Ευρώπη.

Καραμπόλα Λεμεσού: Δύο νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες (Pics)

Αξιώνει δεν τον τερματισμό χρήσης του ονόματος Easy, εντός της ΕΕ και την καταβολή ποσού 10 χιλιάδων δολαρίων για ζημιές. Σε δηλώσεις του ο δισεκατομμυριούχος σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους χρήστες να το χρησιμοποιούν ως εμπορικό σήμα ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούν τα χρώματα και τη γραμματοσειρά μας»

Ο 51χρονος είναι ιδιοκτήτης της EasyGroup με έδρα το Μονακό και το Λονδίνο και έχει υπό την διαχείριση του τα ξενοδοχεία easyHotel, easyBus, easyCar, easyProperty, easyOffice, easyFoodstore, easyCoffee, easyMoney και easyGym.

Η σειρά «Easy», η οποία έκανε πρεμιέρα το 2016, αφορά ιστορίες ζευγαριών που ζουν στο Σικάγο. Η τρίτη και τελική του σεζόν αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

 

Πηγή: kathimerini.com.cy

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X