ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νύχτα διαρρήξεων και συλλήψεων

Ο μεθυσμένος 19χρονος και η κλοπή παιδικών παιχνιδιών

Ανδρας ηλικίας 44 χρόνων, από τη Μοσφιλωτή, συνελήφθη στη Λάρνακα, ως ύποπτος για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ύστερα από πληροφορίες μέλη της Δύναμης μετέβησαν χθες βράδυ σε μπυραρία στην τουριστική περιοχή Λάρνακας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 28 Μαρτίου.

'Οπως διαπιστώθηκε εναντίον ενός ατόμου που βρισκόταν στην μπυραρία εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον καταζητούμενο, ο οποίος είναι 44 χρόνων από τη Μοσφιλωτή και απασχόλησε πολλές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία.

Όταν αστυνομικός ζήτησε από δεύτερο άνδρα, ηλικίας 48 χρόνων από τη Λακατάμια να τον ακολουθήσει στα γραφεία του ΤΑΕ, αυτός τον έσπρωξε και τον κτύπησε στο στήθος. Τελικά ο άνδρας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Από την επίθεση ο αστυνομικός δεν έπαθε τίποτε.

Χθες είχε καταγγελθεί στο ΤΑΕ Λάρνακας από γυναίκα ότι κατά την ίδια ημέρα, γύρω στις 18.15, δύο άτομα διέρρηξαν την κατοικία της και έκλεψαν μία τσάντα που περιείχε ρουχισμό, παπούτσια και παιχνίδια παιδικά. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης είχε προκύψει μαρτυρία εναντίον του 44χρονου από τη Μοσφιλωτή.

Σήμερα αναμένεται ο 44 χρονος να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Σε μια άλλη υπόθεση δεκαπέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν 19χρονο να προσπαθεί να εισέλθει παράνομα σε κατοικία σε περιοχή της επαρχίας Λάρνακας.

Ο 19χρονος ασκώντας σωματική βία, προσπάθησε να σπάσει αλουμινένια παραθυρόφυλλα της οικίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τα μέλη της Αστυνομίας για τα αυτόφωρα αδικήματα της απόπειρας διάρρηξης, παράνομης εισόδου, μέθης και πρόκλησης ανησυχίας.

Σχετικά με άλλη διερευνόμενη υπόθεση διάρρηξης συνελήφθη 30χρονος από τη Λάρνακα ως ύποπτος για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στην Ορόκλινη και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 24 Μαρτίου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από ιδιοκτήτη κατοικίας στην Ορόκλινη, η οποία ήταν ακατοίκητη, ότι άγνωστος ή άγνωστοι εισήλθαν στο σπίτι και έκλεψαν τρεις τηλεοράσεις αξίας 900 ευρώ.

Προέκυψε μαρτυρία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου και γύρω στις 22.30 χθες αυτό εντοπίστηκε και συνελήφθηκε.

Πρόκειται για 30χρονο από τη Λάρνακα, ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X