ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάνναβη, χιλιάδες πακέτα τσιγάρα και πυροτεχνήματα σε οικία 29χρονου

Ο 29χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων

Ανακοινώσεις

Ποσότητες κάνναβης, πυροτεχνημάτων και αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χθες, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενήργησαν μέλη της ΥΚΑΝ, σε οικία στην Πάφο. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 29χρονου, ένοικου της οικίας.

Η έρευνα, στην οικία του 29χρονου, διενεργήθηκε χθες βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, που εκδόθηκε μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, που εξασφαλίστηκαν από την Αστυνομία. Κατά τη διάρκειά της, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα νάιλον σακούλι, εντός του οποίου υπήρχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 11 γραμμαρίων περίπου. Από περαιτέρω έρευνα, εντός της οικίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επίσης δύο κιβώτια, τα οποία περιείχαν 188 εκτοξευόμενα πυροτεχνήματα χειρός.

Στη συνέχεια της έρευνας, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων. Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν 6106 πακέτα τσιγάρα, 94 κούτες ηλεκτρονικά τσιγάρα, πέντε κιλά και 100 γραμμάρια καπνού και τέσσερα κιλά καπνού. Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 509 πακέτα τσιγάρων και 10 πακέτα ηλεκτρονικών τσιγάρων, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, χρηματικό ποσό ύψους €4,640 και μία μοτοσικλέτα, της οποίας ο 29χρονος δεν είναι εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης και διερευνάται κατά πόσον αποτελεί προϊόν κλοπής.

Ο 29χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις, ενώ το χρηματικό ποσό και τα αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα παραλήφθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων, το οποίο επίσης διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση