ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

«Ντου» στην οικία Καλοψιδιώτη

Μπήκαν με δικαστικό διάταγμα

Γιάννος Λύτρας

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποίησε η Αστυνομία σήμερα στην οικία του Γιάννου Καλοψιδιώτη, όπου εντόπισε και κατάσχεσε παράνομα αντικείμενα, πυρομαχικά και χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.

Βάσει πληροφοριών μας, στο σπίτι εντοπίστηκαν 16 κάμερες παρακολούθησης καθώς και ένας ψηφιακός καταγραφέας δεδομένων. Οι κάμερες κατέγραφαν την περιοχή πλησίον του σπιτιού (δημόσιος χώρος) και κατασχέθηκαν.

Επίσης, εντοπίστηκαν 26 πλήρη φυσίγγια και το ποσό των 216,250 ευρώ, σε μετρητά, που επίσης κατασχέθηκαν.

Ο 30χρονος ιδιοκτήτης της οικίας συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, σε σχέση με τα φυσίγγια.

Λεφτά και φυσίγγια στο χρηματοκιβώτιο

Την έρευνα διεξήγαγαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, της Μηχανοκίνητης Μονάδας Αμεσης Δράσης και του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού.

Με βάση δικαστικό διάταγμα που εκδόθηκε στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος τα μέλη της Δύναμης άρχισαν από το πρωί έρευνα στο σπίτι του συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Όπως είχε δημοσιοποιηθεί αρχικά, από την έρευνα εντοπίστηκαν σε χρηματοκιβώτιο του σπιτιού μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά και αριθμός φυσιγγίων.

Η Αστυνομία διαπίστωσε επίσης παραβάσεις νομοθεσίας που αφορά την εγκατάσταση και λειτουργία κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης σε ιδιωτικά υποστατικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Γιάννος Λύτρας

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X