ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο περιστατικό λαθροθηρίας - Κατασχέθηκε τετράτροχη

Η ανάρτηση από την Υπηρεσία Θήρας

24news team

Η Υπηρεσία Θήρας μέσα από ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έφερε στη δημοσιότητα ακόμη ένα περιστατικό λαθροθηρίας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ανάρτηση, δύο άτομα που επέβαιναν σε τετράτροχες στην επαρχία Πάφου εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα σε αγροτική περιοχή. Μάλιστα στη θέα της Υπηρεσίας Θήρας, τα πρόσωπα τράπηκαν σε φυγή με επεισοδιακό τρόπο καθώς η μοτοσυκλέτα του ενός ανατράπηκε.

Αυτούσια η ανάρτηση 

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει η κακή συνήθεια κάποιων αγνώστων να λαθροκυνηγούν λαγούς κατά τη διάρκεια της νύκτας με τετράτροχες μοτοσυκλέτες.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, μέλη της Υπηρεσίας μας που ήταν σε περιπολία, σε περιοχή της κοινότητας Κουκλιών της επαρχίας Πάφου, περί ώρα 22:20 παρατήρησαν ύποπτες κινήσεις δύο τετράτροχων μοτοσυκλετών σε αγροτική περιοχή.

Τα μέλη της Υπηρεσίας μας, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί προσέγγισαν το μέρος όπου κινούνταν οι μοτοσυκλέτες και όταν οι μοτοσυκλέτες τους πλησίασαν οι συνάδελφοι έκαναν σήμα στους οδηγούς των δύο μοτοσυκλετών να σταματήσουν με αποτέλεσμα η πρώτη μοτοσυκλέτα, στην προσπάθεια του οδηγού της να διαφύγει, ανατράπηκε και ο οδηγός της, ο οποίος φαίνεται να μην τραυματίστηκε, να τραπεί σε φυγή τρέχοντας ενώ ο οδηγός της δεύτερης μοτοσυκλέτας έκανε επαναστροφή και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο μέρος καλέστηκε ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών μέλη του οποίου εξετάζουν το όλο περιστατικό. Σημειώνεται ότι η τετράτροχη μοτοσυκλέτα που ανατράπηκε δεν φέρει αριθμούς εγγραφής και έχει κατασχεθεί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση