ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα πυρά Θεμιστοκλέους προς ΔΗΣΥ: «Το ντόπιο καρακιτσαριό τραβά τα σιλικονάτα βυζιά του»

Έριξε τα βέλη του στην πρώην κομματική του στέγη

Νέα πυρά εξαπέλυσε κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού αλλά και κατά του ντόπιου και ευρωπαϊκού καρακιτσαριού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, εξαπέλυσε ο πρώην Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Θεσμιστοκλέους.

Με τον γνωστό καυστικό του τρόπο, ο πρώην Βουλευτής, σχολίασε το αποτέλεσμα των Γερμανικών εκλογών και είσοδο του ακροδεξιού κόμματος, στη Γερμανική Βουλή. 

Με αφορμή αυτό, ο κ. Θεμιστοκλέους έριξε τα βέλη του στην πρώην κομματική του στέγη αλλά και το Πρόεδρο της, τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο κ. Θεμιστοκλέους σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε: «Γερμανικές εκλογές
Το ντόπιο κι ευρωπαϊκό παρδαλό καρακιτσαριό άρχισε να χύνει κροκοδείλια δάκρυα, να σχίζει τα καλτσόν και τα μεταξωτά βρακιά του, να κτυπά τα στήθη του και να τραβά τα σιλικονάτα βυζιά του, για την άνοδο και την είσοδο για πρώτη φορά μετά από τον μεγάλο πόλεμο στη Γερμανική Βουλή της ακροδεξιάς.
Δεν καταλαβαίνει, περισσότερον δεν θέλει να καταλάβει, ότι η βασικότερη αιτία για την άνοδο της ακροδεξιάς, όχι μόνο στη Γερμανία αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι το γεγονός ότι η δεξιά με τις μεταλλάξεις και τις παραχαράξεις αλλά και τις πλαστογραφήσεις των ιδεών και αξιών της κατέστη ΧΑΖΟΔΕΞΙΑ και μια δεξιά ΤΡΑΒΕΣΤΙ!
Δεν θα πω περισσότερα, απλά σας αναρτώ σχετική ανάρτηση για τις Ολλανδικές εκλογές και τα σχόλια μου για τον Δημοκρατικό Συναγερμό όπως τον κατάντησαν οι φωστήρες της ηγεσίας του με ιεροφάντη τον κύριο Αβέρωφ Νεοφύτου!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση