ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα καταγγελία «καίει» γιατρούς για μίζες από ακουολογικό κέντρο

Επιστολή και επιταγές ενώπιον της Ελεγκτικής Υπηρεσίας

Άλλη μια σοβαρή καταγγελία, δόθηκε ανώνυμα στην Ελεγκτική Υπηρεσία, σχετικά με μίζες γιατρών του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, από ακουολογικό κέντρο. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν τα ονόματα δέκα γιατρών του ιδιωτικού και τρία ονόματα γιατρών του δημόσιου τομέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Η Καθημερινή», ο Γενικός Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Χασαπόπουλος, ανέφερε ότι στην επιστολή που στάληκε ανώνυμα, υπάρχουν και επιταγές για τον κάθε γιατρό. Η καταγγελία αφορά την περίοδο 2011-2015. Παράλληλα, αναφέρονται και σημερινοί εργοδότες των γιατρών.

Οι επιταγές περιλαμβάνουν τόσο το όνομα του ακουολογικού κέντρου, όσο και των γιατρών. Όλες εστάλησαν στον Γενικό Εισαγγελέα, για περαιτέρω διερεύνηση.

Τα ποσά που αναγράφονται σε αυτές, είναι σχετικά μικρά, του ύψους, δηλαδή, των 70-80 ευρώ, χωρίς, όμως, να υπάρχουν και επιταγές με μεγαλύτερα ποσά.

«Αμαρτίες» από το παρελθόν

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, στο παρελθόν υπήρξε ξανά θέμα με τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου ακουολογικού κέντρου, χωρίς ωστόσο να διωχθεί ποινικά, αν και είχε παραδεχθεί τον χρηματισμό τριών γιατρών, ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Επίσης, τίθεται και το ερώτημα γιατί, ενώ η καταγγελία έγινε και στο παρελθόν, καταδικάστηκαν μόνο οι συγκεκριμένοι τρεις γιατροί, όπως και το γιατί η Αστυνομία δεν προχώρησε στην περαιτέρω διερεύνηση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση