ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Χειροπέδες στον ιδιοκτήτη του Ρότβαϊλερ

Νέα επίθεση στην Πάφο - Στο νοσοκομείο δύο γυναίκες

Συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 39χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις και για αδικήματα που αφορούν το περί σκύλων Νόμο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 7.30 χθες το απόγευμα, 45χρονη και 79χρονη, ενώ περπατούσαν σε περιοχή της Κάτω Πάφου, δέχθηκαν επίθεση από δύο σκύλους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι η 45χρονη φέρει θλαστικά τραύματα στο αριστερό χέρι και εκδορές. Η 79χρονη διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο σβέρκο και εκδορές στο αριστερό χέρι, καθώς και κάκωση κεφαλής από την πτώση της στο έδαφος και κρατήθηκαν και οι δύο για περαιτέρω νοσηλεία.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Νωρίτερα: 

Άσχημη κατάληξη είχε χθες ο απογευματινός περίπατος στην περιοχή του Φάρου για δύο γυναίκες που δέχτηκαν επίθεση από σκύλους ράτσας Rottweiler.

Συγκεκριμένα, με πολλαπλά τραύματα στο χέρι και στην ράχη από διαγκώματα σκύλων ράτσας Rottweiler διακομίσθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών δύο γυναίκες ηλικίας, 79 και 45, χθες περίπου στις 19:30 το βράδυ.

Πρόκειται για μητέρα και κόρη από την Κάτω Πάφο οι οποίες ενώ περπατούσαν στην περιοχή του Φάρου πλησίον του αρχαιολογικού χώρου δέχτηκαν επίθεση από σκύλους που διέλαθαν της προσοχής του ιδιοκτήτη τους που τυγχάνει να είναι και συγγενείς με τις δύο γυναίκες. Αρχικά οι σκύλοι επιτέθηκαν εναντίον της μητέρας την οποία έριξαν κάτω και στην προσπάθεια της να την βοηθήσει η κόρη της δέχτηκε και αυτή επίθεση από το δεύτερο σκύλο.

Οι δύο γυναίκες μετά την επίθεση που δέχτηκαν μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του ΓΝ Πάφου με ιδιωτικό όχημα, όπου σύμφωνα με την επί καθήκοντι ιατρό η μία έφερε τραύμα από δάγκωμα του σκύλου στο χέρι, στο σβέρκο, εκδορές στο χέρι και κάκωση κεφαλής από την πτώση της στο έδαφος και η δεύτερη, η 45χρονη, φέρει τρία θλαστικά τραύματα στον αριστερό αντιβραχίωνα και ένα μεγάλο θλαστικό τραύμα έξι εκατοστών και εκδορές στη ράχη.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο χειρουργικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου όπου κρατήθηκαν για περαιτέρω περίθαλψη.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Αστυνομία μέλη της οποίας έσπευσαν στο Νοσοκομείο Πάφου για την λήψη καταθέσεων από τις δύο παραπονούμενες.

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων ηλικίας 40 ετών μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για κατάθεση. Ακολούθως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του με το αδίκημα της μη ασφαλούς φύλαξης και επιτήρησης των σκύλων του και τέθηκε υπό κράτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X