ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα άφιξη 110 μεταναστών - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους

ΚΥΠΕ

Στο λιμάνι της Λάρνακας οδηγήθηκε χθες βράδυ (15/04) και δεύτερη βάρκα που εντοπίστηκε ανοικτά του Κάβο Γκρέκο η οποία μετέφερε 73 ανθρώπους, όλοι από τη Συρία.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι το σκάφος εντοπίστηκε από τα ραντάρ της Δημοκρατίας ανοικτά του Κάβο Γκρέκο και προσεγγίστηκε από πλοιάριο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας νωρίς χθες το βράδυ.

Στη βάρκα επέβαιναν συνολικά 73 άτομα από τη Συρία και οδηγήθηκε στο λιμάνι Λάρνακας.

Με την άφιξη του στο λιμάνι, οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Δημοκρατίας προέβησαν στην καταγραφή των στοιχείων των 73 επιβαινόντων και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής "Πουρνάρα" στην Κοκκινοτριμυθιά.

Σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθη ένας ανήλικος ως ο φερόμενος πλοηγός της βάρκας.

Αργά χθες το βράδυ συνελήφθη άνδρας ηλικίας 44 ετών ως ο πλοηγός της βάρκας η οποία μετέφερε 37 παράτυπους μετανάστες, εντοπίστηκε ανοικτά του Κάβο Γκρέκο και μεταφέρθηκαν από σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας στο λιμάνι Λάρνακας γύρω στις επτά το βράδυ.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση