ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ναρκωτικά, μαχαίρι και μια κλεμμένη μοτοσικλέτα

Υπό κράτηση 34χρονος και 41χρονος

Ανακοινώσεις

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 34 και 41 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και διαρρηκτικών εργαλείων.

Γύρω στις 6.30μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο της Πάφου, δύο μοτοσικλέτες, οι οποίες δεν έφεραν αριθμούς εγγραφής. Όπως διαπιστώθηκε οδηγοί των δύο μοτοσικλετών ήταν 34χρονος και 41χρονος, κάτοικοι Πάφου.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην κατοχή του 34χρονου και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και μικρή ποσότητα μεθαμφεταμίνης. Επίσης, από περαιτέρω εξετάσεις αναφορικά με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε ότι αυτή είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία, ως κλοπιμαία, από τις 11 Απριλίου 2023.

Στην κατοχή του 41χρονου, εντοπίστηκαν επίσης διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και ένα μαχαίρι. Όσον αφορά στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν τα στοιχεία της, ενώ ο 41χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, για το νόμιμο της κατοχής της.

Ο 34χρονος εντοπίστηκε επίσης θετικός σε νάρκοτεστ, στο οποίο υποβλήθηκε, ενώ ο 41χρονος αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση.

Τα εν λόγω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου, ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πάφου και η Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση