ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπούκαρε σε φρουταρία και άρπαξε χρήματα

Χειροπέδες σε 30χρονο

ΚΥΠΕ

Χρηματικό ποσό 200 ευρώ σε κέρματα απέσπασε, την Τρίτη, διαρρήκτης φρουταρίας στη Λεμεσό. Ένας 30χρονος συνελήφθη ως ύποπτος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την υπόθεση κατήγγειλε χθες ο 46χρονος ιδιοκτήτης της φρουταρίας, σύμφωνα με τον οποίον, άγνωστος διέρρηξε το υποστατικό του, απέσπασε από το ταμείο χρηματικό ποσό 200 ευρώ σε κέρματα και προκάλεσε ζημιά, ύψους 300 ευρώ, στη γυάλινη προθήκη.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η είσοδος στη φρουταρία επιτεύχθηκε με παραβίαση αλουμινένιου παραθύρου, το οποίο θρυμματίστηκε, ενώ μετά από εξέταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, ηγέρθηκαν υποψίες εναντίον του 30χρονου.

Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και το απόγευμα της ίδιας μέρας, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού εντόπισαν και συνέλαβαν τον καταζητούμενο.

Ανακρινόμενος προφορικά ο ύποπτος φέρεται να αρνείται οποιανδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Εξάλλου, το ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε στη σύλληψη δυο 17χρονων, ύποπτων για δυο διαρρήξεις που διαπράχθηκαν στην οικία 58χρονου, το βράδυ της 12ης και της 14ης Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην πρώτη διάρρηξη κλάπηκαν 550 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα, ενώ στη δεύτερη διάρρηξη, μια τηλεόραση και ένας ανεμιστήρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση