ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπούκαρε σε διαμέρισμα στη Λακατάμια με μαχαίρι - Τραυμάτισε 36χρονη

Νοσηλεύεται και 46χρονος που επίσης δέχθηκε επίθεση

Ανακοινώσεις

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 28 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, παράνομη είσοδο, απειλή και μαχαιροφορία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 12:00 χθες το μεσημέρι, ενώ 36χρονη βρισκόταν σε διαμέρισμα 46χρονου στη Λακατάμια, στη Λευκωσία, ο 28χρονος αφού έσπασε την πόρτα, εισήλθε στο διαμέρισμα κρατώντας μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε στην 36χρονη προκαλώντας της μικρές εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος της

Επιτέθηκε στην 36χρονη προκαλώντας της μικρές εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος της

Στη συνέχεια, εντός της οικίας εισήλθε ο 46χρονος, τον οποίο επίσης τραυμάτισε ο 28χρονος με το μαχαίρι.

Ο 28χρονος ύποπτος έφυγε από το διαμέρισμα, ενώ ο 46χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη τραύματα στο δεξί του χέρι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Ακολούθως, ο ύποπτος εντοπίστηκε να κινείται πεζός σε περιοχή της Λευκωσίας και γύρω στις 2.45μ.μ. ανακόπηκε από μέλος της Τροχαίας Λευκωσίας. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι μήκους 60 εκατοστών και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας.

Στη συνέχεια εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση