ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπούκαραν σε κατάστημα με μαχαίρι και σιδερογροθιά - Υπό κράτηση δύο πρόσωπα

Στην περιοχή της Αγίας Νάπας

ΚΥΠΕ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον δύο νεαρών ηλικίας 23 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας ληστείας, κατοχής και μεταφοράς επιθετικών οργάνων, μαχαιροφορίας, επίθεσης και απειλής. Τα αδικήματα φέρονται να διενεργήθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «οι δύο νεαροί φέρονται γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Μαϊου, να εισήλθαν σε κατάστημα στην Αγία Νάπα, έχοντας στην κατοχή τους μαχαίρι και μια σιδηρογροθιά και απαίτησαν από υπάλληλο τα χρήματα του ταμείου».

Οι δράστες έριξαν «εναντίον του υπαλλήλου διάφορα αντικείμενα, ενώ δεύτερος υπάλληλος επενέβη, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή χωρίς να καταφέρουν να κλέψουν οτιδήποτε» προστίθεται.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον των δύο συλληφθέντων, οι οποίοι ανακόπηκαν και συνελήφθησαν χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σήμερα οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση